SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'sari.saurus@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Sari Saurus

Sari SaurusFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

0400 486 936

sari.saurus@remax.fi

Kiinteistönvälitystä vankalla ammattitaidolla!
Olen aloittanut urani jo 90-luvulla ydinkeskustan alueella. Suurten kiinteistönvälitysliikkeiden kasvattina osaan hoitaa asunnonvaihtoasiasi huolella ja rehellisesti asiakasta kuunnellen.
Olen nopea ja dynaaminen ja saan asiat vauhdilla eteenpäin. Minulla on hyvä ja laaja asiakasverkosto. Siirryttyäni myyntijohtajan tehtävistä unelma-osaamiseni pariin päivittäiseen asiakaspalveluun tunnen olevani omalla paikallani keskustan sykkeessä. Kutsu minut kuulemaan suunnitelmistasi, niin laitetaan hihat heilumaan ja hoidetaan asuntoasiat kerralla kuntoon! Mikäli mietit asunnon ostamista tai vuokraamista Turkin Alanyasta, saat palvelun kauttani turvallisesti parhaiden ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta, soita niin jutellaan lisää!


Välittäjästä sanottua

Asiantuntija alalla ja Loistava palveluasenne
9
Koko yhteistyö välittäjän kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa ja positiivista. Jäi vaikutelma aktiivisesta myyntityöstä ja asuntomme meni kaupaksi heti ensimmäisen näytön jälkeen. Voimme lämpimästi suositella Sari Saurusta tutuille ja todennäköisesti käytämme hänen palveluaan jatkossakin.
10
Olimme erittäin tyytyväisiä Sariin. Kaikki sujuin mainiosti ja asuntokauppa meni nopeammin kun mitä oltiin odotettu.
10
Asiat sujuivat oikein jouhevasti, yhteydenpito oli nopeaa ja tehokasta. Häkkivarastojen tilannetta tarkistimme pariin kertaan, niistä oli isännöintitodistuksessa epäselvyyttä, mutta saimme sitten vahvistuksen niiden olemassaolosta. Kauppakirjat saatiin hoidettua nopeasta aikataulusta huolimatta toivottuna päivänä kuntoon.
9
Yhteistyö sujui erinomaisesti. Välittäjä oli asiantunteva ja ystävällinen. Aikataulussa pysyttiin, ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Kaupoista jäi oikein hyvä mieli, ja käyttäisimme samaa välittäjää myös jatkossa.
Kaisa CullenMyyjä
9
Välittäjä hoiti hommat vankalla ammattitaidolla ja opasti hyvin ensiasunnon ostoon liittyvissä kiemuroissa.
10
Hei, koko prosessi sujui loistavasti. Minulla kävi kolme eri välittää, kaikki eri firmoista. Valitsin Sarin. Hän tuntui heistä kaikkein osaavammalta ja ammattitaitoisimmalta. Ensitapaamisessa hän oli kiireetön ja antoi hyvin positiivisen kuvan itsestään välittäjänä ja ihmisenä. Sitä hän olikin. Asuntoni myyntihinnan hän nosti 100 000 euroa korkeammalle kuin nuo kaksi muuta välittäjää. Toinen heistä jopa sanoi ettei asunnot mene nyt kaupaksi Lauttasaaressa että voi varautua pitkään myyniaikaan. Sarin kanssa asiat hoituivat ja kaupat sovittiin alle 24 tunnissa ensimmäisestä näytöstä ja hintaan olin erittäin tyytyväinen. Sari osasi hyvin tukea minua epävarmoina hetkinäni ja muutenkin yhteistyö sujui mutkitta. Päällimmäiseksi asuntokaupasta jäi todella hyvä mieli, olin hämmästynyt miten nopeasti ja mutkattomasti kaikki sujui. Aion suositella ReMaxia ja Saria ystävilleni, jotka ovat aikeissa myydä asuntonsa. Tuhannet kiitokset Teille. Liisa
10
Loistava ja nopea
10
Verrattuna kokemuksiin aikaisemmista välittäjistä, Sari hoiti kaupan äärimmäisen hyvin ja ammattimaisesti, sekä vastaukset tuli aina nopeasti. Hyvin pieni miinus tuli siitä, että tulevaa yhtiölaina ei oltu mainittu esitteessä, mutta tämä korjattiin ennen kaupan tekoa asianmukaisesti. Hyvää työtä
9
Välittäjä antoi heti ensimmäisestä puhelinkeskustelusta alkaen hyvin ammattimaisen vaikutelman. Välittäjä antoi realistisen kuvan kohteesta ja sen myyntiajasta ja haluttavuudesta.
10
Kaikki toimi erittäin aktiivisesti, ote erittäin ammattimainen ja asiakasystävällinen, sekä nopeat reaktiot asiakas huomioiden, hyvää työtä! Kiitos, etenkin jos loppu menee vielä myös kympillä!
9
Erittäin miellyttävä ensivaikutelma. Kokonaisuutena ammattitaitoista työskentelyä.
9
Välittäjä oli ystävällinen ja ihmisläheinen mutta myös myyntihenkinen ja määrätietoinen. Asiat hoituivat sujuvasti, sovituissa aikatauluissa pysyttiin ja reagointi asiakkaan toiveisiin ja pyyntöihin oli joustavaa ja nopeaa. Kokonaiskuva kaupasta asiakkaan näkökulmasta oli helppo, huoleton ja luotettava.
Maria WeckmanOstaja
10
Hyvä käsitys
9
Välittäjästä erittäin positiivinen kokonaisvaikutelma. Piti hyvin myyjän puolta hinnasta tingittäessä. Kauppakirjan kirjoituksessa tosin aika paljon huolimattomuusvirheitä, jotka kyllä korjaantuivat kommenttikierrosten jälkeen. Ilmeisesti oli kiire. Kauppa oli nopea prosessi, koska tiesin, mitä halusin.
Emma PasanenOstaja
8
Välittäjän kesälomien takia pientä säätöä lomakkeiden kanssa, mutta asiat saatiin sähköpostitse kuntoon.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste