SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'joanna.sortti@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Joanna Sortti

Joanna SorttiFinnishEnglish

Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

045 127 6358

joanna.sortti@remax.fi

Olen yrittäjä-omistaja RE/MAX Visiossa. Myyntikohteissani teen yleensä pienimuotoista stailausta ja panostan paljon aikaa valokuvaamiseen ja hyviin kuviin. Olen tottunut tekemään paljon töitä menestyksen eteen, ja siihen että hyvin tehty työ palkitsee tekijänsä. Luonteeltani olen avoin ja viihdyn ihmisten parissa. Työssäni nautin siitä että se yhdistää sosiaalista, myyntihenkistä, sekä myös taiteellista puoltani. Päivittäin saan olla osana ihmisten suurimpia muutoksen hetkiä ja elämän käännekohtia, siksi koenkin tekeväni tärkeää ja merkityksellistä työtä. Saan mahtavia onnistumisentunteita siitä kun olen osannut ylittää asiakkaideni odotukset, se puolestaan saa minut yrittämään aina vain enemmän ja paremmin!


Välittäjästä sanottua

Hän oli erittäin luotettava ja aktiivinen ja tuntui,että hän omistautui hyvin tehtävään.Hänen positiivinen käytöksensä herättää luottamusta toisessa osapuolessa.Hän myi talomme nopeammin kuin itse uskoimme.
Veijo Tapani HämäläinenMyyjä
10
Todella positiivinen kuva jäi, voin suositella varauksetta.
Matti Topias KoskelaMyyjä
9
Välittäjä oli asiansaosaava ja tehokas myyjä
Mari Anna-Helena Hausen-SnyggMyyjä
9
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui erittäin hyvin. Hän piti meidät aktiivisesti ajantasalla, meidän ei tarvinnut kysellä asunnon myynti/esittelyistä.
Jouni Tapani SnyggMyyjä
10
Joanna Sortti on loistava, empaattinen.
Mika David RubanovitschMyyjä
10
Yhteistyö Joannan kanssa oli jälleen mutkaton, tehokas ja miellyttävä! Asetettu myyntitavoite ylitettiin ja asuntoni tuli myytyä ennätysajassa. Suuri kiitos tästä! Iso kiitos kuuluu myös valokuvaajalle (Matti): hienot kuvat ja se oikea näkökulma herättivät mukavasti kiinnostusta.
Alexi Ilmari SalminenMyyjä
10
Koko prosessi allekirjoitukseen asti sujui mallikkaasti.
Anne Helena RäsänenMyyjä
10
Esittelyssä vain vanhat valokuvat ja kohteeseen tehdyt muutokset hämäsivät. Muutoin hyvä yhteydenpito ja neuvottelut. Hyvä kokonaiskuva.
9
Asuntoni oli ollut jo muutamaan otteeseen välittäjien kautta myynnissä, mutta tulosta ei vain syntynyt. Kaksi ystävääni olivat myyneet Joannan kautta asuntonsa ja he suosittelivat häntä minulle. Onneksi kuuntelin heitä. Joanna hoiti aktiivisesti myyntiä ja saimme kaupat ennätysajassa hyvällä hinnalla. Yhtään yleisnäyttöäkään ei tarvittu, useampia henkilökohtaisia näyttöjä kylläkin järjestettiin. Olen enemmän kuin tyytyväinen Joannan tapaan hoitaa asioita: rehellinen, luotettava, tunnollinen, tarkka, hyvä tilannetaju, pitää mitä lupaa. Olen jo ehtinyt suositella Joannaa tuttavapiirissäni.
Tarja Maarit Anneli VikströmMyyjä
10
Erittäin hyvin hoidettu koko juttu. Suosittelisin!
Timo Tapani SaariMyyjä
10
Välittäjän käytös asunnon näytössä oli miellyttävä, ei ollenkaan tuputtavaa. Välittäjä osasi vastata hyvin kysymyksiin. Hän ilmoitti myös lainaosuuden mahdollisesta muuttumisesta.
9
Loppukauppaa ei ole vielä tehty, mutta toistaiseksi yhteistyö on sujunut oikein hyvin
9
Joanna oli TODELLA miellyttävä ja luotettava. Hän kuunteli meitä ja toiveitamme. Asumme ulkomailla ja pystyimme luottavaisin mielin jättämään asuntomme myynnin Joannan hoitoon. Asiat etenivät sovitusti ja tulos oli loistava. Homma hoitui mainiosti ulkomailta käsin, tulimme vain tyhjentämään kodin ja tekemään kauppakirjat. SUOSITTELEN!
10
Hyvä ensi vaikutelma kantoi loppuun asti. Tehokas ja joustava tyyppi.
9
Joanna hoiti hommat ammattitaidolla ja hyvällä tyylillä. Erittäin hyvä ellei täydellinen kiinteistönvälittäjä.
Markku Mikael RäntiläMyyjä
10
Kaikki toimi ja yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Markku Juhani IlvesniemiOstaja
10
Kaikki sujui mahtavasti ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Kiitos Joannalle!
10
Asioiden kulku meni niin kuin sovittiin alusta lähtien välittäjän kanssa. Välittäjä vaikutti alusta lähtien luotettavalta. Hänen ensivaikutelmansa vastasi todellisuutta. Aikatauluissa pysyttiin. Ongelmia oli myyntikohteen remontissa ja korjauksissa. Sen aikaa välittäjä hoiti asiat hyvin. Kokonaiskuvana välittäjän suhteet sellaisiin asiakkaisiin, jotka ostavat isoja taloja jäivät todella pieneksi. Remaxin ammattitaito oli hyvää ja palvelun laatu oli vakuuttavaa.
Juha Vilhelm FabritiusMyyjä
9
Loistavaa!
Mika David RubanovitschMyyjä
10
Välittäjä oli mukava ja asiat sujuivat mutkattomasti. Aikatauluissa pysyttiin, hyvinkin nopeasti saatiin kaupat tehtyä, jota toivoimmekin. Häneltä tuli myös hyviä ideoita asunnon suhteen, sisustamisessa yms. Suuri kiitos hänelle! Kohta pääsemme pienen vauvamme kanssa omaan asuntoon. Hyvää kesää! Ja erityinen kiitos samppanjasta, maistui erityisen hyvälle!
10
Alansa rautainen ammattilainen, sain asunnosta sen mitä saatavissa oli vaikka kohde ei mikään välittäjän unelma ollutkaan.
9
Yhteystyö Joannan kanssa oli sujuvaa ja ammattimainen. Heti ensivaikutelmasta tiesin, että tulen todennäköisesti valitsemaan Joannaa, koska asenne oli reipas mutta ei ylimielinen. Hän asetti realistiset tavoitteet - kuitenkin kunnianhimoiset! Lopputulos ylitti vielä tavoitetta, tarjouskauppa oli toimiva ratkaisu. Ja asuntoni saatiin nopeasti myyty. Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen. Voin ehdottomasti suositella Joannaa - ja aion jatkossakin pysyä asiakkaana.
Alexi Ilmari SalminenMyyjä
10
Ensivaikutelma oli hyvä, ja välittäjä pystyi pitämään tämän vaikutelman loppuun asti. Antoi perusteltuja näkemyksiä ja mielipiteitä silloin kun niitä kysyttiin sekä tarjosi vaihtoehtoisia toimintamalleja kun itse emme osanneet päättää. Myyjä oli sitkeä ja jaksoi luottaa itseensä ja myyntikohteeseen silloinkin kun sitä itse epäilimme. Yhteyttä hän piti aina tarpeen vaatiessa ja aina, kun kehitystä eteenpäin tapahtui. Erittäin ammattitaitoinen myyjä ja toi myös esille omat rajoitteensa ja velvoitteensa potentiaalisia ostajia JA ostoprosessia kohtaan. Selkeästi piti huolen siitä, että kaikille ostoprosessin osapuolille jäisi hyvä mieli tapahtuneesta.
9
Sain vinkin välittäjästä ystävän kautta ja olen todella onnellinen että sain. Kauppoja ei olisi syntynyt ilman Joannan asiantuntevaa ja osaavaa apua. Saimme juuri sen hinnan mikä halusimme ja vaikka matkalla oli monia meistä tai välittäjästä riippumattomia mutkia, lopputulos oli erinomainen. Erityisesti arvostimme Joannan hienovaraista ja ammattitaitoista tapaa antaa meidän rauhassa tehdä päätöksiä esim. hinnasta mutta kuitenkin pyydettäessä antaa arvioinsa siitä, mitä kannattaisi tehdä. Voimme lämpimästi suositella häntä kenelle tahansa ja varmasti turvaudumme häneen uudelleen kun laitamme nykyisen asuntomme myyntiin.
Anne Johanna RautanenMyyjä
10
Kaiken kaikkiaan välittäjästä syntyi miellyttävä kuva ja yhteistyö sujui mutkattomasti.
9
Sain asunnosta pyytämäni hinnan. Välittäjästä jäi asiantunteva ja lämmin vaikutelma.
10
hyvin aktiivinen toimija
Matti Juhani AntmanMyyjä
10
Joanna on tän maan kovimpia ottamaan ostajilta tarjouksia eli nimiä lappuun. Se missä hänellä on parannettavaa on ajankäytön hallinta ja tapa valmistella kaupan asiakirjat huomioiden myyjän eli toimeksiantajan (ja asiakkaan eli ostajan) oma elämä ja ajankäyttö, joka ei aina kulje käsi kädesäs välittäjän oman elämän ja ajantajun suhteen; käytännössä tämä tarkoittaa että jos asiakkaan täytyy saada esimerkiksi asiakirjat pankkiin luetutettavaksi 2 arkipäivää ennen kauppoja, ei kauppakirjat voi tulla edellisenä yönä klo 01.32 sähköpostiin kun kaupat ovat aamulla. Lisäksi hanakasti mainostetaan kuinka saadaan ostajilta esitteissä oleva kintapyyntö vaikka oma kokemukseni on, että niistä jäädään monesti 5-10%, mikä sinä'nsä on ihan normaalia mutta ehkä on vaarallista mainostaa liikaa itseään sillä, että saa pyynntihinnan ostavilta asiakkailta. Tietty riippuu mikä taso pannaan aluksi pyynniksi, mutta lähden nyt siitä että lähdetään jo heti liikkeelle realistisin toivein. Kolmantena asiakasta (eikä hänen pankkiaan) tule käyttää "assistenttina" eli ajatus siitä, että muut osapuolet ikään kuin toimivat tarkastajina, oikolukijoina, läpilukijoina, muokkaajina, yms. ei sovi tähän työhön. Käytännössä välittäjä toimittaa valmiita, virheettömiä ja kaikin puolin kaikki asiat huomioivfat paperit ajoissa eikä lähjde siitä, että myyjätaho toimii ikäänkluin jonain assistentina kertomassa mitä mahdollisia asioita pitää korjata tai muokata, jne. Joanna on niin lämmin ja ihana, mutta ei välttämätät aina huomaa sitä tosiasiaa, että huomaamattaan olettaa muidne tekevät töitä hänelle tai hänen puolestaan asioista, josta itse asiassa juuri maksavat välityspalkkion muodossa. SIihen kannattaa kiinnittää huomioita puheissa ja tekemisissä. Mutta maan kovin ottamaan nimiä lappuihin - ja siitä minä maksoin ja siksi jatkossakin suosittelen, ja olen jo suositellut. Tässä päälimmäiset. t. Ruba
Mika David RubanovitschMyyjä
7
Välittäjä oli oikein mukava ja sympaattinen sekä inhimillinen. Ei yrittänyt tuputtaa / käyttää mitään vilppiä saadakseen myyntiä aikaan. Pisteitä laski hieman se, että kohteesta oli tietoa niukalti tarjolla ja kun kyselimme sitä, kesti kauan ennen kuin saimme pyytämämme tiedot. Tässä mielessä olisi ehkä voinut olla aktiivisempi. Kaiken kaikkiaan ja kauppojen jälkeen erityisesti jäi kuitenkin oikein hyvä fiilis.
8
Kaikki oli erinomaista.
Max Viking WesterbergMyyjä
10
Aikataulu oli todella tiukka, mutta siinä aika lailla pysyttiin ja saimme kolme tarjousta Espoon kodistamme 2,5 viikossa, joista hyväksyimme korkeimman. Myös lopulliseen myyntihintaan olimme tyytyväisiä, vaikka hieman jäimmekin tavoitteesta. Voimme lämpimästi suositella Joannaa Remaxilta tuttavillemme, jotka ovat myymässä / ostamassa asuntoja! :)
10
Kun luvataan olla yhteydessä, tulee sitä myös täsmällisesti olla.
Mika David RubanovitschMyyjä
8
Käytimme huutokauppaa joka meni hyvin
10
Välittäjästä syntyi heti vaikutelma, että hän paneutui asuntomme myyntiin ja kaupan edistyessä se piti paikkansa. Asunnostamme otetut kuvat ja esite olivat ensiluokkaisia.
Eila Annikki Ronimus-VainioMyyjä
10
Erittäin tyytyväisiä oltiin välittäjän työ otteeseen.
10
Hyvin sujui!
9
Joanna oli aivan huippu! Tässä tapauksessa valitsin ensisijaisesti välittäjän, firma oli sivuseikka.
9
Koko prosessi sujui todella hyvin. Ensivaikutelma välittäjästä oli erittäin hyvä ja hänen toimintansa oli sen mukaista. Omaan asuntoomme tuli tarjous jo ennen näyttöä, jolloin edessä oli haastava välitetystehtävä: yritys saada kaupat nopeasti kiireisten asiakkaiden kesken. Välittäjä toimi tässä esimerkillisesti ja kaupat onnistuivat ennen ensimmäistä näyttöä!
10
Välittäjä oli ammattitaitoinen,yhteistyökykyinen,avoin,viehättävä ja omasi psyykkistä näkemystä. Voimme suositella Remaxia ammattilaisena muillekkin asunto asioissa apua tarvitseville.
9
Loistava kokemus kokonaisuudessaan!
10
Pääosin,hyvin, mutta jos luvataan soittaa illalla, asiakas odottaa soittoa illalla, ei esim. Sms viestiä tai yhteydenottoa seuraavan päivän iltana.
Mika David RubanovitschMyyjä
10
Asuntokaupasta jäi hyvä kokonaiskuva. Ensivaikutelma välittäjästä oli positiivinen. Välittäjä teki työtään intohimoisesti ja häntä oli myös helppo lähestyä.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste